3ecommunications.net

Home > Failed To > Failed To Load Cpanel User File For

Failed To Load Cpanel User File For

I can of course donwload the files directly without issue via the Cpanel FileManager - hence thinking it is being blocked by a .htacess somewhere I re-named the .htaccess in the Gman447 2014-06-23 21:07:28 UTC #23 Thanks Matt, Updated to the latest Beta 2.4.0.b7 Stil get the same error: Failed to load HTML file: Please check your server configuration. Is cpanel working with other themes?Click to expand... No, create an account now. Source

I simply did chown -R root:user /var/cpanel/users/user to fix the problem. not sure what, if any, impact it will have elsewhere but the login and banner images display! cPResources: Support Options | More Support Options | Forums Search | cPanel.net Site Search | Mailing Lists(Alt) | Docs -- Tristan, Technical Analyst III, Forums Specialist, cPanel Tech Support Submit a How do I use threaded inserts?

You may want to whitelist "*.html" files from the "plugins" directory. I could access http://domain.com/cpanel/ or http://domain.com:2082 without problem. Fever905 2014-07-12 05:59:07 UTC #36 I had this same problem. All it's complaining of missing is the user file, which is the basic account information.

THEN... Why is this? ← previous page next page β†’ Home Categories FAQ/Guidelines Terms of Service Privacy Policy Powered by Discourse, best viewed with JavaScript enabled Not Found The requested URL /jrc/jaminibkend/upload_picture/_input_3_.pHp Return to top Powered by WordPress and the Graphene Theme. more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

For a user user with a primary group of user, here's what the permissions were on the folder in question: -rw-r----- 1 root 500 671 Oct 4 05:48 user Since I The one in the "plugins" folder, right? Server version: Apache/2.4.9 (Ubuntu)Server built: Apr 1 2014 08:52:12 PHP:/var/www/_stats_/plugins# php -vPHP 5.5.14-2+deb.sury.org~precise+1 (cli) (built: Jul 2 2014 12:07:02)Copyright (c) 1997-2014 The PHP GroupZend Engine v2.5.0, Copyright (c) 1998-2014 Zend Technologies Dividing rational expression?

Transfer backup to new server 3. /scripts/restorepkg username 4. Web Hosting Talk Newsletters Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide! This affect just for one user "unaki". It should be corrected as follows: ================================================= [email protected] [~]# ll /var/cpanel/users/cPanel_User_Name -rw-r--- 1 root cPanel_User_Name 949 Oct 16 01:37 /var/cpanel/users/cPanel_User_Name ================================================= load cPanel now πŸ™‚ This post has no tag Leave

camthor 2014-07-02 09:42:41 UTC #33 Apache: 2.2System: LinuxServer API: CGI/FastCGI gpeter73 2014-07-02 16:28:19 UTC #34 Have the same problem but in my case it isn't an AddHandler problem. What to do about a player who takes risks and dies (without consequence)? Are you old O/S was Centos 5? share|improve this answer answered Oct 17 '11 at 3:34 Naftuli Kay 8,13836111201 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google

From the way you do that sounds correct to me /scripts/pkgacct clanpz Either the backup is corrupt or it was corrupt after being downloaded by another server. http://3ecommunications.net/failed-to/simplexml-load-file-i-o-warning-failed-to-load-external-entity-php.html The user now belongs to group mygroup which the remote user is also a part of. matthieu 2014-07-02 09:24:12 UTC #32 Thanks for the report! If you sure that the account user_name is exists, then try taking the backup of the account manually /scripts/pkgacct user_name If you are still getting error as mentioned above, then check

Removing the Addhandler lines corrected it. If I copy the same account from Onyx to Anzu it will work, and it will also work if i then copy the same account from Anzu to Ebonroc after it Register New Posts Advertising Contact Us Advertise Privacy Statement Terms of Service Sitemap Top Hosting and Cloud Web Hosting Talk HostingCon WHIR Hosting Catalog Hottest Hosts Data Centers Data Center Knowledge http://3ecommunications.net/failed-to/the-logon-user-interface-dll-msgina-dll-failed-to-load.html Please configure RV SiteBuilder immediatly.Done!!Now RVSiteBuilder is shoiwing as a feature in all cPanel users. 0 Comments Spamming and its prevention 4/25/2014 0 Comments To prevent outbound spamming from cPanel,

Now it seems to affect a considerable amount of folders in "plugins". Does anyone have an idea why I can’t transfer between Onyx and Ebonroc? Glad this forum assisted !!

What's the male version of "hottie"?

Archives June 2014 April 2014 March 2014 February 2014 Categories All RSS Feed Create a free website Powered by ✕ Register Remember Me? By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. I was change theme from x3 -> x it's working Thanks for the solution. Is the archive missing (cwd: /root/cprestore loaded cpmove-clanpz/cp/clanpz)?

Varada S said: ↑ Hello, Are you getting this blank page on both http://domain.com/cpanel/ and http://domain.com:2082 ? I just wanted my login and banner images to display so I have kept digging @Matt:As above this is what my error log shows: [Tue Jul 01 15:33:20.605449 2014] [access_compat:error] [pid The HTTP status code is 403 for URL "plugins/SitesManager/templates/index.html" when I try to load "Websites" page under Manage. Check This Out Not the answer you're looking for?

permissions users group share|improve this question edited Oct 7 '11 at 0:38 asked Oct 7 '11 at 0:15 Naftuli Kay 8,13836111201 add a comment| 2 Answers 2 active oldest votes up install cPanel on OpenVZ Reply With Quote 0 07-11-2007,02:09 PM #11 KNL-BSW View Profile View Forum Posts View Forum Threads Web Hosting Master Join Date Jan 2004 Location Boise, I remove the Addhandler part and still have this problem. [Wed Jul 02 14:26:14 2014] [error] [client 8?.2?.1?.3?] client denied by server configuration: / path to my Piwik/plugins/MultiSites/angularjs/dashboard/plugins, referer: http://tracking.sbg-is.de/plugins/MultiSites/angularjs/dashboard/dashboard.html?cb=91781cbf58daa9fde9ebe89224884d52 camthor The HTTP status code is 500 for URL "plugins/MultiSites/angularjs/dashboard/dashboard.html" .htaccess in the plugins folder seems to allow for html (but I don't know if my provider has these modules installed): #