3ecommunications.net

Home > Failed To > Failed To Enumerate Domains

Failed To Enumerate Domains

I have followed the steps from the articles and the computer browser service is running perfectly as are the other services required for network discovery. If your page does not automatically refresh, please follow the link below: Support Home © 2003-2017 McAfee, Inc. I had an exact copy of the server excluding UAG and had compared services, netowrk config etc and all was matching so i'd provisionally concluded it must be a firewall setting/rule As a workaround I have also added the server names in the local hosts file(s) on the Epo server. http://3ecommunications.net/failed-to/failed-to-enumerate-domains-uag.html

I have a call in with macafee support but i am not holding my breath. In-Bound Security: 1-) SPAM 2-) HTTP/HTTPS traffic. 3-) Defintely block FTP traffic 4- Block downloads user can't download. I will suggest to set it to Automatic.If still issue persists then please check the below.Are the machines you are adding to the ePO server are in the same domain or All Places > Business > ePolicy Orchestrator (ePO) > Discussions Please enter a title.

Thanks! 9159Views Categories: Configuration Tags: none (add) This content has been marked as final. I have entering credential by local admins that ePO installed and also entering credential by local admins that remote machine but no one work. Creating your account only takes a few minutes. The not so good news is that i'm now faced with "You have attempted to access a restricted URL.

I have no way but to search the answer from internet, i hope there is one guy can provide the solve solution for me. VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators. Like Show 0 Likes(0) Actions 1 2 Previous Next Go to original post Actions Remove from profile Feature on your profile More Like This Retrieving data ... © 2007-2017 Jive Software Monday, August 30, 2010 3:04 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote I am also having the same issues, my computer browser service stops after 6 seconds.

thanks JJ (in reply to Barren) Post #: 12 RE: File Access error : Failed to enumerate domains - 22.Jul.2010 7:06:36 PM Jason Jones Posts: 4663 Joined: 30.Jul.2002 From: If i set up a new 2003 domain it works straight off the bat. So i must install agent from workgroup. Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL

Below link gives you more info abt it http://www.microsoftnow.com/2010/02/failed-to-enumerate-domains-error-while-configuring-file-access-in-uag.html As far as your computer browser service is not starting that you wanna look at the event viewer to see what is Dont forget to turn it on again if this was the solution. 0 Message Author Comment by:michael_may_64 ID: 256675042009-10-26 Hi hmtwins, Yea I checked for firewall issues but this appears It's giving me the error message "Failed to enumerate domain authentication required. WindowsNetworking.com Windows Server 2008 / 2003 & Windows 7 networking resource site.

Are you able to browe the machine from 'My network places'? https://cyruslab.net/2013/06/09/mcafee-deploy-mcafee-agents-to-domain-computers/ As i found, you can create a 2003 domain and upgraded it to 2008 and macafee will work fine but if you create 2008 domain it wont work. when i plan to add a new system into the orgnaiztion by clicking the browsing button, waiting for a minute, and it requires me to provide the domain credentials for browsing. Mike 0 Message Author Comment by:michael_may_64 ID: 255978742009-10-17 Hi Mike, I ran a comparison of admin permissions and it looks the same.

Also the Computer Browser service is running on the domain controller hosting the PDC Emulator role. navigate here Cheers, Petko Marked as answer by Erez BenariMicrosoft employee, Owner Sunday, August 22, 2010 9:06 AM Tuesday, August 10, 2010 7:05 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I Re: Failed to enumerate domains, authentication required hem Oct 20, 2011 7:10 AM (in response to smalldog) I will check if 'Computer browser' service is running or not. is this the case do you think or are their explicit issues with the underlying code that get resolved by the hotfix (given a number of files are changed)? (in reply

Covered by US Patent. I try this KB70414 but didn't work. Tnxs in advance. Check This Out Please type your message and try again.

I can't figure out what is the matter. Reply Subscribe RELATED TOPICS: McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) 5.0 and McAfee Agent (MA) 4.8 now available Facebook Photo Upload behind Squid3 Authenticating Proxy Need Flash Player 10.2.152.26 msi 6 Replies I have attached two screen shots showing the error(s)Any help would be greatly appreciated - i'm tearing the last of my hair out as I type this :-) screen1.PNG 27.9 K

do you see the problem?? 0 Chipotle OP IT7975 Mar 5, 2013 at 2:19 UTC I don't see a problem as such.  Again there are couple of things

Basically a tired and dated program that badly needs updateing and i dont think i will bother with it any further. Join our community for more solutions or to ask questions. Please type your message and try again. WServerNews.com The largest Windows Server focused newsletter worldwide.

Below link gives you more info abt it http://www.microsoftnow.com/2010/02/failed-to-enumerate-domains-error-while-configuring-file-access-in-uag.html As far as your computer browser service is not starting that you wanna look at the event viewer to see what is This is a topic that greatly interests me and so I decided to produce a video about it. Everytime I try to access it I get "Failed to enumerate domains Please check your permissions". http://3ecommunications.net/failed-to/failed-to-enumerate-nameservice.html Re: Failed to enumerate domains, authentication required rackroyd Oct 20, 2011 10:13 AM (in response to smalldog) How are you entering credentials to connect to the remote machine ?You would presumably

Thank you all for your kind assistant. You can not post a blank message. You may get a better answer to your question by starting a new discussion. Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Microsoft Forefront TechCenter   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국