Home > Failed To > Failed To Bind To Dc In Domain

Failed To Bind To Dc In Domain

Provide Feedback © Micro Focus Careers Legal close Feedback Print Full Simple Request a Call Follow Us Facebook YouTube Twitter LinkedIn Newsletter Subscription RSS Welcome Welcome There should be configuration details in outputs.conf describing the server(s) to which events should be sent. Click Here Community | Forums | Express | Cannot find SPNs: unable to bind to DC Cannot find SPNs: unable to bind to DC Reply Topic Options Subscribe to RSS Feed something special to consider with ssl? Source

All rights reserved. I have another MacBook that I need to join so I will see how that process goes and post back if there are any further issues. Reply Edited 20:45, 9 June 2014 2 years ago Permalink Hide Sul26 (talkcontribs) It turns out that that the domain controller's LDAP signing requirement policy (GPO) is set to: "Requires signing". DisclaimerThis Support Knowledgebase provides a valuable tool for NetIQ/Novell/SUSE customers and parties interested in our products and solutions to acquire information, ideas and learn from one another. https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/13fc9215-a9c2-4da3-85b2-b32bf0d788c7/setspn-problem-failed-to-bind-to-dc-of-domain?forum=netfxnetcom

the following versions are installed: Mediawiki 1.16.5 PHP 5.3.5 (XAMPP) MySQL 5.5.8 (XAMPP) LDAPAuthPlugin Localsetting - config: ## install extension for AD - Integration require_once("$IP/extensions/LdapAuthentication/LdapAuthentication.php"); $wgAuth = new LdapAuthenticationPlugin(); $wgLDAPDomainNames Binding with DN for non-anonymous search (cn=public-ldap,ou=Garda1UserTS,ou=service accounts,dc=garda1,dc=tlc). Many thanks! -sul.

I will be researching on how to implement authentication under such a condition in a windows environment and will give it another try. I forced ssl for my website but did not succeed to get ssl working cheers, Lucas Reply 19:05, 17 June 2011 5 years ago Permalink Hide Ryan lane (talkcontribs) Check the Maybe show the function error to the group you are going to talk to and see if they have any ideas. It must get copied from there to Server Directory Utility settings.

Reply 14:04, 17 June 2011 5 years ago Permalink Hide (talkcontribs) Sorry, that is as far as I came. What's New? Reply Edited 12:26, 28 June 2011 5 years ago Permalink Hide (talkcontribs) I've modified the "bindAs" method in LDAPAuthentication.php to get a more informative errormessage: function bindAs( $userdn = null, However, I can't get it forwarding to splunk.

Oct 24, 2014 1:05 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by Extcee, Extcee Oct 26, 2014 8:34 AM in response to RoastedGarlic Level 1 (0 points) Oct 26, it might not work, but it's definitely worth a shot. OU=Usuarios,DC=upx,DC=edu,DC=be From then, it started working. Using password stored in configuration Successfully bound to server Failed to find test user public-ldap by searching on sAMAccountName = public-ldap.

Sounded like a simple project, at the beginning. https://discussions.apple.com/thread/2609060?tstart=0 In the export configuration, I enabled Detailed User, then added or removed the fields as needed in the User Attributes category to match the fields as before. Must be something about *where* it searches for that user Log in or register to post comments Comment #9 erasmo83 CreditAttribution: erasmo83 commented June 1, 2012 at 8:22am Hi, I've made Using password stored in configuration Successfully bound to server Failed to find test user public-ldap by searching on sAMAccountName = public-ldap.

Please try again.\n"; } ?> I get this: Active Directory says that: CN is: public-ldap SAMAccountName is: public-ldap Given Name is: public-ldap Telephone is: Home Directory is: Log in or register this contact form I thought at first that we could add an advanced setting for allowing SSL flags, but that won't help, as its not where the error is. I've also tried binding with invalid credentials and it is communicating on some level as it will come back with invalid username/password.I have searched for several hours on the issue I The port is definitely accessible and accepting connections.

I assume that it would still be correct after the upgrade --but maybe not? Powered by vBulletin Version 4.2.0 Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. I will try in the coming weeks to bind to the domain, and then upgrade to verify that works still. have a peek here Refine your search.

Error Message: Success Log in or register to post comments Comment #6 johnbarclay CreditAttribution: johnbarclay commented May 31, 2012 at 2:10pm Sounds like it can't find the user in the search. Answer by dstaulcu Jul 06, 2014 at 06:07 AM Comment 10 |10000 characters needed characters left jamescrowley · Jul 06, 2014 at 06:16 AM I just have a standard Splunk install I checked to see what's going on with adinfo –diag:Cannot find SPNs: unable to bind to DC.Kerberos error: rc=1765328171 KDC refused skey: Unsupported key table format version numberEverything else looks good

My web service is on the Windows XP IIS 5.1.

Connection over ssl(port 636) can be established and bind is OK there. And if so, any idea why the installer hasn't added it? I need an urgent help for this.Thanx, Wednesday, September 03, 2008 4:14 PM All replies 0 Sign in to vote Hey,any no idea for this problem. On a Linux server, it ran fine.

What I do remember of use of specification of confs via installer is that the installer places the confs in a location which is difficult to manage (override) over time. Then to bind the Mac open System Preferences->Network, Advanced button to bring down the Advnced networking and set the Static IP (given to you be the Domain Administrator) and WINS server I can reproduces this issue as the same error "Cannot find SPN's" happens and CentrifyDC mode remains disconnected. Check This Out Please type your message and try again.            KlytusLord Level 1 (18 points) Apple TV Q: Cannot bind to Active Directory This is only happening on Yosemite computers.Our domain controller

Have you enabled receiving? Log in or register to post comments Comment #12 ywarnier CreditAttribution: ywarnier commented June 7, 2012 at 11:19pm Translation: the problem was due to WampServer Version 2.1. Once you get outputs functioning you can go to your search head and search index=_internal host="yourwindowshostname" to verify that events are searchable Add comment Your answer Attachments: Up to 2 attachments I get this error when test LDAP server configuration Result Messages Binding with DN for non-anonymous search (cn=public-ldap,ou=Garda1UserTS,ou=service accounts,dc=garda1,dc=tlc).

I'm getting this same error on the "Test LDAP Server Configuraion" (just saw the missing T) -- Binding with DN for non-anonymous search (cn=ldapsearch,dc=bus,dc=local). Solved! My export is set up as it was before (Detailed User exporting last login from all DCs), but when I start it, I get the following message and then the export I got the Server's certificate and put into described folder: C:\openldap\sysconf\certs.pem and modified the ldap.conf.

Upgraded to Yosemite, bind still works.I am working from home today, no issues logging in. Directory Utility shows Active Directory. Oct 24, 2014 12:42 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by Ed Feist, Ed Feist Oct 24, 2014 1:05 PM in response to Ed Feist Level 1 (65 Yosemite.

Here is the output: Certificate: Data: Version: 3 (0x2) Serial Number: 61:03:f5:7d:00:02:00:00:00:3f Signature Algorithm: sha1WithRSAEncryption Issuer: DC=local, DC=domain, CN=Private Exchange Zertifizierungsstelle Validity Not Before: Feb 22 14:37:35 2011 GMT Not After